لیست اختراعات سعيد فلاحي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1390/06/26
خلاصه اختراع:

امروزه بر سر چهارراه ها چراغ هاي راهنمايي و رانندگي نصب شده كه از سه قسمت قرمز زرد سبز تشكيل شده كه يك شمارنده هم بايد در كنار آنها قرار گيرد خود موجب اشكال فضا و سنگيني چراغ اتلاف انرژي سرويس و تكراري شدن براي رانندگان و همچنين كابل كشي مي باشد علاوه بر آن براي روشن شدن چراغ حتما ا سيستم برق رساني بايد استفاده كرد در صورت قطع برق چراغ خاموش و باعث ترافيك هاي سنگين مي گردد. ساخت طرح حاضر تشكيل شده از طراحي برد مدار چاپي و مونتاژLED هاي RGB به صورت ساعت شني كنترل سطر و ستون LED توسط ميكرو كنترلر مي باشد كه فرمان روشن و خاموش شدن سبز زرد قرمز و نمايش اشكال گرافيكي مربوط به ترافيك را بر عهده دارد تامين مصرف چراغ به وسيله انرژي خورشيدي تامين مي گردد كه توسط پنل هاي فتوولتانيك مونو كريستال انرژي خورشيد تبديل به انرژي الكتريكي مي شود بعد از ولتاژ توليد شده توسط كنترل شارژ ر گوله مي شود و باطري موجود و چراغ شارژ مي شود و با اين رو مي توان زماني كه هوا ابري است يا شب است از باطري استفاده كرد. ابتدا پنل خورشيدي در زاويه 30 درجه روي چراغ نصب مي گردد پس از شارژ باطري و تامين مصرف چراغ مي تواند چراغ استفاده كرد روند به اين شكل است زماني كه چراغ قرمز است تمام پنل به رنگ قرمز مي شود و ستون وسط چراغ به منتظره شن روشن مي شود و به پيمانه پاييني سرازير مي شود زماني كه پيمانه پاييني پر شد پنل به رنگ زرد در مي آيد و شروع به شمارش مي كند و پس از اتمام شمارش به رنگ سبز تبديل مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/30
مالک/مالکان: سعيد فلاحيان
تاریخ ثبت: 1389/05/26
مخترع/مخترعان: سعيد فلاحيان
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات مهم در طراحي و اجرا ساختمان ها، به خصوص ساختمان هاي مرتفع و پل هاي بزرگ بتني، وزن مرده قابل توجه به كار رفته آن است. از اين رو در صورت استفاده از بتن سبكي كه داراي خواص مكانيكي مطلوب باشد، امتيازات قابل توجهي را مي توان به دست آورد كه از جمله آن: كاهش مقاطع در تير، ستون، دال و پي و در نهايت اقتصادي شدن طرح منجر خواهد شد. تاكنون تلاش هاي زيادي جهت ساخت بتن سبك تازه اي صورت گرفته است. بررسي هاي نوشچو و ويتكومب نشان داد كه با استفاده از سبكدانه هاي سيليس منبسط شده با مصرف سيمان تا 52 كيلوگرم بر متر مكعب و ميكروسيليس تا 20% وزن سيمان مي توان به مقاومت معددل 70/5 مگا پاسكال با وزن مخصوص 1860 كيلوگرم بر متر مكعب دست يافت (1) كيهي آتيز، ياسرو وازگان نشان دادند كه مي توان دانه هاي بازالت - پوميس، 450 كيلوگرم بر متر مكعب سيمان استفاده از ميكروسيليس به صورت جايگزين مي توان مقاومت فشاري 43/8 مگاپاسكال با وزن مخصوص خشك در حدود 1820 كيلوگرم بر متر مكعب بعد از حدود 3 ماه دست يافت(2). تحقيقات روسيگنو، آگيني و مورايس نشان داد كه با استفاده از دانه هاي سبك برزيلي مي توان به مقاومت فشاري 28 روزه معادل 536 مگا پاسكال با وزن مخصوص 1605 كيلوگرم بر متركعب دست يافت (3). مالهوتر نيز توانست با استفاده از سنگدانه هاي سنگ رسي منبسيط شده به بتن سبكي با مقاومت فشاري 70 مگاپاسكال در 365 روز كه داراي وزن مخصوص 2000 كيلوگرم بر متر مكعب بوده است دست يابد. و به اين تنيجه رسيد كه بهترين نسبت اختلاط، هنگامي به دست مي آيد كه از مواد سيماني 500 كيلوگرم بر متر مكعب متشكل از سيمان نوع 3 طبق استاندارد آمريكا براي آزمايش مصالح، خاكستر بادي و محلول ميكروسيليس استفاده گردد.(4) در اين پژوهش هدف آن بوده است كه با استفاده از دانه هاي پلي استايرن بتوان به يك بتن با مقاومت سازه اي مناسب با كاربري و آرايي مناسب دست يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1387/02/17
تاریخ ثبت: 1387/05/23
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/08
مالک/مالکان:
تاریخ ثبت: 1390/11/10
خلاصه اختراع:

امروزه مي توان از وسايلي كه در اطراف ما قرار دارند به نحو خود استفاده برد از جمله انرژي الكتريكي كه با كمي دقت مي توان درك كرد كه چقدر آن را به هدر مي دهيم و بي حد مصرف مي كنيم. در منازل، اداره ها، باغ ها و ... بدون شك جهت مصارف مختلف مصرف آب وجود دارد و در هر ساعت چندين بار شير آب باز مي شود طرح ارائه شده از جريان آب داخل لوله ي آب استفاده مي كند و آن را تبديل به انرژي الكتريكي مي كند. ميني ژنراتور طراحي شده به دليل كوچك بودن و حركت رواني كه دارد در داخل لوله ي آب قرار مي گيرد و حتي با جريان آب خانگي اين ژنراتور به حركت در مي آيد در نتيجه توليد انرژي مي كند. طبق سايز و ابعاد لوله ي آب، بالك هاي ژنراتور تعويض مي شود (روي لوله هاي بزرگتر بالك هاي ژنراتور پهن تر و بزرگتر نصب مي شود) خروجي ميني ژنراتور به مدار كنترل شارژ و رگولاتور متصل شده. رگولاتور قطعه اي پرمصرف در مدارهاي الكترونيكي جهت رگوله كردن يا به اصطلاح صاف كردن ولتاژ كاربرد زيادي دارد براي شناختن نوع آن بايد به كد روي بدنه توجه كرد به عنوان مثال 7805 يعني ولتاژ ورودي را تبديل به 5ولت يا پلاريته مثبت مي كند. داراي 3 پايه است از چپ: 1 ورودي: 2 منفي: 3 خروجي. (جهت رگوله كردن ولتاژ توليد شده از ژنراتور) كه مرحله ي بعد از آن خروجي كنترل شارژ و رگولاتور به باطري متصل است با اين كار از شارژ بيش از حد باطري جلوگيري مي شود و از آسيب زدن به باطري جلوگيري مي شود. به محض باز كردن شير آب، جريان آبي كه در داخل لوله به حركت افتاده به بالك هاي جاسازي شده در لوله برخورد مي كند در نتيجه ژنراتور شروع به حركت مي كند و انرژي توليد شده به سمت رگولاتور و كنترل شارژ هدايت مي شود و باطري متصل به كنترل شارژ به ميزان معين شارژ مي گردد. مزاياي طرح: 1- توليد انرژي توسط حركت آب درون لوله. 2- قابل نصب روي انواع لوله آب. 3- شارژ باطري هاي سيلد. 4- در صورت استفاده از لوله هاي بزرگ مي توان بالكهاي ژنراتور را تعويض كرد، بالكهاي بزرگتر نصب كرد. 5- توليد انرژي رايگاه عدم نياز به سوخت.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/08
مالک/مالکان: حمزه ميرزايي
تاریخ ثبت: 1390/11/10
مخترع/مخترعان: سعيد فلاحي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 5